Annonsera här

Sverigesfriskvård­ är en av Sveriges största sökmotor där man hittar friskvårdsföretag/hälsoföretag på ett och samma ställe. Låt dina kunder enkelt kunna boka tid online och anslut dig till bokningssystemet. SverigesFriskvård marknadsför sig till privatpersoner, företag, tidningar och mässor. Vi erbjuder ­alla ­företag att vara med gratis på­ sökmotorn med en del företagsuppgifter. Finns ditt företag inte med, hör av er så hjälper vi till.
­
­
­
Så här registrera du­ditt företag:
1. Skaffa inloggs uppgifter under " LOGGA IN - BLI MEDLEM " (behöves ej vid gratis marknadsföring).
2. Gå in under " REGISTRERA DITT FÖRETAG " och välj marknadsföringsplan.
3. Välj betalningsplan. Svenska företag kan välja mellan paypal eller faktura. Utländska företag kan enbart välja paypal.
4. När du registrerat ditt företag och valt betalningsplan, kommer dina uppgifter granskas av Sverigesfriskvårdspersonal innan­ditt företag­läggs ut på nätet.
5. Fattas det någon kategori, ta kontakt med oss så fixar vi detta.
6. Vill du ha hjälp att lägga­till ditt företag, hör av dig till oss. (Kostnadsfritt)
7. Lycka till!
­
­
­
GRATIS MARKNADSFÖRING:
­
BETALD MARKNADSFÖRING: 199 kr/år exkl.moms­ (från det datum du registrerar dig). Plus gratisuppgifter.
­
BOKNINGSSYSTEM!
PRISER: Gäller ett år från registrerings datum.
Betaldmarknadsföring + bokningssystem: 1299 kr/år exkl moms.
Betald marknadsföring: 199 kr/år exkl moms.
­
Vi på SverigesFriskvård tänker på miljön, därför har vi valt att skicka fakturan med e-post till din e-postadress. Ert medlemskap hos SverigesFriskvård­gäller ett år från det datum dina uppgifter lagts ut på Sverigesfriskvard.se. Därefter kommer vi att ta kontakt med er någon månad innan för att diskutera ev.förlängning av ert medlemskap. Ingen bindningstid.
­
Kontakta oss: info@sverigesfriskvard.se··Mobil">info@sverigesfriskvard.se­­Mobil:­ 073-370 01 39. Vi nås lättast via e-mail.
­
Vi på SverigesFriskvård hälsar dig och ditt företag varmt välkomna!